Eten

 
A la ferme (alaferme.nl) Een verademing na de liflafgolf. De naam a la Ferme zegt het al. De Franse boerenkeuken, maar dan verfijnd zonder door te slaan.
Ben van Geelen (eerlijk is eerlijk, een vriendje) leerde het vak van Fagel en
was chefkok bij Borderwijk. Nu een eigen, huiselijk restaurant met heerlijk
eten.
Toscanini. (restauranttoscanini.nl) Een restaurant, een filmset voor een Italiaans restaurant, een Italiaanse film. Soms zelfs een beetje een opera. En ondertussen
heerlijk eten in dit altijd volle (dus altijd reserveren)restaurant. BN-ers mogen er ook komen, mits ze zich normaal gedragen. Telkens als zij jubileren, jubileer ik ook.
Les Halles, Anthony Bourdin. Authetieke Franse Brasserie in ...New York. Beetje ver weg, maar veel dichterbij is het gelijknamige kookboek.
Geweldige recepten die geweldig smaken en bijna altijd lukken door handige geen gezeur keukentrucs. Minpuntje: Momenteel moeilijk te krijgen. Zoeken op internet, maar zeer de moeite waard.