IMAGINE IMAGINE

Ooglidcorrectie

Naarmate de huid ouder wordt vermindert de elasticiteit van de bovenoogleden. Dit kan leiden tot een vermoeide blik en in sommige gevallen tot hoofdpijn. Ook komt het voor dat op jongere leeftijd een wens voor een ooglidcorrectie reëel is vanwege erfelijke eigenschappen. Een ooglidcorrectie zorgt voor een frisse blik en verminderde hoofdpijn.

Waarom een ooglidcorrectie?

Bij de bovenoogleden kunnen afwijkingen ontstaan die aanleiding kunnen geven tot klachten van een vermoeid uiterlijk, een sombere blik of hangende oogleden die zorgen voor belemmeringen bij het zien. Dit zijn dan ook veel gehoorde klachten van mensen die een boven ooglidcorrectie overwegen.

Bij een ooglidcorrectie komt meer kijken dan alleen een reepje huid weghalen. Er dient net voldoende huid weggehaald te worden om een langdurig effect te krijgen. Er mag in ieder geval niet teveel huid weggenomen worden om te vermijden dat de ogen niet meer voldoende gesloten kunnen worden.

Voor wie geschikt

Naarmate de huid ouder wordt vermindert de elasticiteit. Ook komt het voor dat op jongere leeftijd een wens voor een ooglidcorrectie reëel is vanwege erfelijke eigenschappen.

Het resultaat

Het resultaat is goed voorspelbaar en vrijwel altijd zeer fraai. Een correctie van de oogleden geeft u weer de frisse oogopslag die u vroeger ook had. Het resultaat is na het wegtrekken van de zwelling en bloeduitstortingen al goed te beoordelen. Toch duurt het nog een paar maanden voordat het definitieve resultaat zichtbaar is. Gemiddeld heeft u 10 tot 15 jaar plezier van uw ingreep. Dit verschilt uiteraard van persoon tot persoon. Voor de behandeling worden er foto’s gemaakt. Deze foto’s worden aan uw dossier gevoegd.

Gratis intake

Wil je weten of een behandeling ook iets voor jou is? Maak dan een geheel vrijblijvende afspraak voor een gratis intake. Tijdens dit 30 minuten durende onderzoek wordt aan de hand van een gesprek samen met jou bekeken of een behandeling volgens ons voor jou geschikt is. Na het onderzoek krijg je mondelinge en schriftelijke informatie over de behandeling. De intake is geheel vrijblijvend en kosteloos. Tijdens de intake informeren wij ook over de kosten en of je in aanmerking komt voor mogelijke zorgvergoeding.
Je bepaalt zelf of je de behandeling wilt voortzetten.

Onze

Kliniek

Gratis intake

Wilt u weten of een behandeling ook iets voor u is? Maak dan een geheel vrijblijvende afspraak voor een gratis intake

Tijdens dit 30 minuten durende onderzoek wordt aan de hand van een gesprek samen met u bekeken of een behandeling volgens ons voor u geschikt is. Na het onderzoek krijgt u mondelinge en schriftelijke informatie over de behandeling. De intake is geheel vrijblijvend en kosteloos. U bepaalt zelf of u de behandeling wilt voortzetten.
Contactgegevens

Veerpromenade 6
3353 HG Papendrecht

IMAGINE is powered by Oogkliniek Drechtsteden

CONTACTGEGEVENS

Veerpromenade 6
3353 HG Papendrecht
078 740 00 00
[email protected]

IMAGINE is powered by Oogkliniek Drechtsteden
pushpincrossmenuchevron-down