IMAGINE IMAGINE

Lensimplantaties

Mogelijkheden

Lensimplantatie is naast de ooglaserbehandeling een effectieve behandeling om zonder bril of contactlenzen te kunnen zien. Deze behandeling wordt geadviseerd bij clie╠łnten die niet in aanmerking komen voor een ooglaserbehandeling maar wel willen zien zonder hulpmiddelen. De kunstlens die geplaatst wordt in het oog corrigeert de refractie voor zowel veraf als dichtbij. Wij hebben sinds 2008 ervaring met het implanteren van kunstlenzen.

Bij lensimplantatie zijn er twee mogelijkheden:

De Extra lens
Mocht een ooglaserbehandeling niet mogelijk zijn dan is in sommige gevallen een extra lens een alternatief.
De extra lens wordt door de oogarts achter de iris en voor de eigen natuurlijk lens geplaatst. Deze lens wordt vaak geadviseerd bij hogere min- of plus sterkte, bij een te dun hoornvlies of droge ogen.

De Extralens

De Replacelens
Wil je verlost worden van de (lees)bril of contactlenzen en kom je niet meer in aanmerking voor een ooglaserbehandeling dan is de replacelens een mooie optie. Bij deze behandeling wordt de eigen natuurlijke lens vervangen door een kunstlens die eventueel is voorzien van een cilinder en / of een leesdeel.

De Replacelens

Onze

Kliniek

Informatie avond

Wij vinden het belangrijk dat iedereen goed geïnformeerd op gesprek komt bij onze oogarts. Daarom zijn we een informatieavond in onze kliniek aan het ontwikkelen. Tijdens deze avond ontvang je de antwoorden op je vragen rondom onze behandelingen. Daarnaast ontvang je onze informatiebrochure en kun je gebruikmaken van de quickscan. De data voor de informatieavonden worden later bekendgemaakt.
Contactgegevens

Veerpromenade 6
3353 HG Papendrecht

IMAGINE is powered by Oogkliniek Drechtsteden

CONTACTGEGEVENS

Veerpromenade 6
3353 HG Papendrecht
078 740 00 00
[email protected]

IMAGINE is powered by Oogkliniek Drechtsteden
eyepushpincrossmenuchevron-down