IMAGINE IMAGINE

Klachten

Cliëntveiligheid “uw mening telt voor ons”

IMAGINE is lid van Zelfstandige Klinieken Nederland (ZKN) en gecertificeerd onder het ZKN-keurmerk. Dit betekent dat wij met en volgens de strengste normen werken waardoor kwaliteit en cliëntveiligheid voortdurend onze bijzondere aandacht hebben. Mocht je onverhoopt toch opmerkingen hebben op het gebied van cliëntveiligheid dan nodigen wij je uit ons feedback te geven. Je kan hiervoor onze directiesecretaris Jeannette van der Tak aanspreken of een e-mail sturen naar [email protected]

 
Interne klachtafhandeling

Ondanks de grote zorg die de medewerkers van IMAGINE besteden aan jou en jouw ogen, is het mogelijk dat je een klacht hebt. Bespreek deze klacht met de betrokken persoon. Mogelijk heb je elkaar verkeerd begrepen. Kom je er samen niet uit, leg dan de klacht voor aan Mark Bunt, operationeel directeur van IMAGINE. Hij zal er alles aan doen de betreffende kwestie tot jouw volle tevredenheid op te lossen.

 
Externe geschillencommissie

Als je er niet uit komt met de interne klachtenafhandeling kun je terecht bij de geschillencommissie van de ZKN (Zelfstandige Klinieken Nederland) waarbij IMAGINE is aangesloten. Je kunt de ZKN tijdens kantooruren bereiken op (070) 310 53 80. Ook kun je jouw klacht per mail indienen op het volgende adres: [email protected].

 
Garantie

De cliënten van IMAGINE hebben de garantie dat er altijd een oogarts beschikbaar is. IMAGINE garandeert gratis nazorg en nabehandeling gedurende het eerste jaar. Je komt dus niet voor financiële verrassingen te staan. Een oog is een levend orgaan, waarbij je nooit kunt garanderen dat er nooit meer een verandering optreed. Mocht er na het eerste jaar een verandering optreden kunnen controles en een eventuele nabehandeling plaatsvinden tegen een sterk gereduceerd tarief. Eventuele medische veranderingen aan het oog zoals bijvoorbeeld nastaar kunnen met een verwijskaart van de huisarts of optometrist worden behandeld bij oogkliniek Drechtsteden. De vergoeding hiervan loopt dan via uw zorgverzekeraar.

Contactgegevens

Veerpromenade 6
3353 HG Papendrecht

IMAGINE is powered by Oogkliniek Drechtsteden

CONTACTGEGEVENS

Veerpromenade 6
3353 HG Papendrecht
078 740 00 00
[email protected]

IMAGINE is powered by Oogkliniek Drechtsteden
crossmenuchevron-down