IMAGINE IMAGINE

Veelgestelde vragen

Persoonlijke aandacht impliceert natuurlijk een luisterend oor. Bij IMAGINE nemen wij de tijd om al jouw vragen te beantwoorden. Op deze wijze kun je tot een gefundeerde keuze komen en jezelf goed voorbereiden op een eventuele behandeling. Hieronder vind je een overzicht van vragen die vaak worden gesteld. Wil jezelf een vraag stellen? Vul dan het formulier onderaan de pagina in.
Wij bestaan uit een klein hecht team. je hebt dus altijd te maken met dezelfde personen. Daarnaast beschikken we over de meest geavanceerde apparatuur en schenken we veel aandacht aan de veiligheid van de behandeling. Door toepassing van meerdere behandeltechnieken kan de behandeling worden geadviseerd die het beste past bij jouw situatie. En met onze gratis quickscan krijgt je een individueel advies zonder dat daar kosten aan zijn verbonden.
Wij zijn in bezit van het ZKN-keurmerk en de eigen oogartsen zijn in het bezit van het NOG-keurmerk. Deze twee keurmerken zijn een waarborg voor een goede infectiepreventie.
Voortraject
Maak bij ons een afspraak voor een gratis quickscan. Dit onderzoek duurt 30 minuten en is geheel vrijblijvend. je krijgt meteen na afloop de uitslag.
Tijdens dit 30 minuten durende onderzoek bepalen wij aan de hand van verschillende metingen welke behandeling voor jou het geschiktst is. Na het onderzoek krijg je mondelinge en schriftelijke informatie over de geadviseerde behandeling.
Bij IMAGINE kennen wij geen wachtlijst. Dus na de quickscan kun je meteen beginnen aan het voorbereidingstraject voor de behandeling. Het belangrijkste onderdeel hiervan is het uitgebreide vooronderzoek. Je moet er rekening mee houden dat u gedurende een bepaalde periode vóór dit onderzoek geen contactlenzen mag dragen. Voor harde lenzen is deze periode 4 weken en voor zachte lenzen 2 weken. In veel gevallen kunnen vooronderzoek en ooglaserbehandeling in dezelfde week plaatsvinden. Voor lensimplantaties geldt een langer traject.
Behandeling
Door middel van zowel een ooglaserbehandeling als een lensimplantatie is het mogelijk om je niet of veel minder afhankelijk te maken van de leesbril. Bij de ooglaserbehandeling kun je kiezen voor monovision en bij lensimplantatie voor multifocale lenzen.
De praktijk van vele jaren heeft dubbel en dwars bewezen dat ooglaseren, mits uitgevoerd onder de juiste condities, een zeer veilige behandelmethode is. Bovendien hebben onze oogartsen er bewust voor gekozen om alleen met de No-touch TransPRK-methode te werken. Onze oogartsen beschouwen deze behandelmethode als de onbetwiste veiligste.
Zowel de ooglaserbehandeling als een lensimplantatie is pijnloos. Na de ooglaserbehandeling kun je wel enkele dagen ongemak ondervinden. De ogen kunnen dan branderig aanvoelen en veel tranen.
Nazorg
De dag na een lensimplantatie heb je u al een bruikbaar resultaat. De eerste dagen na de ooglaserbehandeling zie je wat slechter. De dag na het verwijderen van de bandagelenzen heb je u al een bruikbaar resultaat. Voor beide typen behandeling geldt dat het oog enkele maanden nodig heeft voor een volledig herstel.
Na de behandeling krijgt u een telefoonnummer mee, zodat je dag en nacht iemand kunt bereiken bij spoedeisende vragen.
Zowel na een ooglaserbehandeling als na een lensimplantatie zijn er gedurende een jaar meerdere controles. Deze controles vinden plaats in ons pand in Papendrecht.
Alle nazorg, zoals controles en eventuele nabehandeling binnen een jaar , is bij de prijs van de behandeling inbegrepen. Je komt dus nooit voor financiële verrassingen te staan. Medicijnen worden verrekend met de zorgverzekeraar maar kunnen door de zorgverzekeraar verrekend worden met jouw eigen risico.
Contactgegevens

Veerpromenade 6
3353 HG Papendrecht

IMAGINE is powered by Oogkliniek Drechtsteden

CONTACTGEGEVENS

Veerpromenade 6
3353 HG Papendrecht
078 740 00 00
[email protected]

IMAGINE is powered by Oogkliniek Drechtsteden
crossmenuchevron-down