IMAGINE IMAGINE

Over ons

We hebben allemaal een ideaal beeld van het leven. We dromen wat af. Als we jong en onbezonnen zijn. En zeker ook als we ouder worden en weten wat het leven van ons verwacht en heeft gebracht. We willen van alles. Vooral Forever Young. Maar zoals Willem Elschot zegt ‘tussen droom en daad staan wetten in de weg en praktische bezwaren.’ Zo ook als het onze ogen betreft.

 

Zicht is essentieel in de verwondering waar we naar zoeken. Er zijn soms ingrepen nodig om onze ogen maximaal te laten functioneren. Prima, maar dan het liefst zonder beperkingen. Gewoon mountainbiken door de modder zonder spetters op je bril. Met de kleinkinderen in de achtbaan zonder iets te kunnen verliezen. Voluit gaan en je laten verrassen door al de prachtige onverwachte dingen. Een lach, een bloem, de wind door je haar. De bevrijding van een duik in ijskoud water.

IMAGINE is er om die dromen waar te maken. Leven met vol zicht zonder beperkingen. En dan laten wij het aan uw verbeelding over, hoe u van uw maximale vrijheid wilt genieten.

Onze specialisten

Wij werken uitsluitend met een vast team van geregistreerde en ervaren oogartsen en gekwalificeerd paramedisch personeel die samen garant staan voor de best mogelijke oogzorg.

Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het vakgebied bezoeken zowel de oogartsen als de optometristen regelmatig vak bijeenkomsten in binnen- en buitenland. Onderlinge informatie-uitwisseling en wederzijdse consultatie bij cliënten met specifieke problemen, dragen verder bij aan het hoge kwaliteitsniveau. De oogartsen zijn lid van het Nederlands Oogheelkundig Gezelschap (NOG) en van het Nederlands Gezelschap voor Refractie Chirurgie (NGRC). De optometristen zijn aangesloten bij hun wetenschappelijke vereniging en staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister paramedici.

Onze kliniek

Onze kliniek is vanaf de start in 2002 gevestigd aan de Veerpromenade in Papendrecht. Sinds 2023 zijn wij verhuisd naar de Veerpromenade 6 in Papendrecht. U kunt bij ons terecht voor 3 type behandelingen:

- Ooglaseren
- Lensimplantaties
- Ooglidcorrecties

 

Ons team
Impressie van onze kliniek
Contactgegevens

Veerpromenade 6
3353 HG Papendrecht

IMAGINE is powered by Oogkliniek Drechtsteden

CONTACTGEGEVENS

Veerpromenade 6
3353 HG Papendrecht
078 740 00 00
[email protected]

IMAGINE is powered by Oogkliniek Drechtsteden
crossmenuchevron-downarrow-right