IMAGINE IMAGINE

Kwaliteit

Wij beschikken over de meest geavanceerde onderzoeks- en laserapparatuur. Behandelingen worden o.a. uitgevoerd in een klasse 1 operatiekamer. Bij IMAGINE voldoen wij uiteraard aan de zware eisen van de Inspectie voor de Gezondheidszorg. De eigen behandelprotocollen gaan echter verder. De kliniek wordt jaarlijks geauditeerd voor het ZKN- keurmerk.

Keurmerken

ZKN-Keurmerk voor kliniek Op 15 oktober 2006 kreeg IMAGINE (voorheen OoglaserCentum Drechsteden) als een van de eerste het ZKN-keurmerk van de brancheorganisatie Zelfstandige Klinieken Nederland toegekend. Na een zware inspectie werd geconstateerd dat IMAGINE volledig voldoet aan alle kwaliteitseisen van de certificerende instantie. Het door Zelfstandige Klinieken Nederland geïntroduceerde ZKN keurmerk heeft betrekking op het gehele functioneren van de zelfstandige kliniek.

Naast de kwaliteit en professionaliteit van het medisch personeel worden ook de veiligheid van de apparatuur, infectiepreventie, cliëntveiligheid en cliënttevredenheid getoetst. Het keurmerk is drie jaar geldig en werd in 2009, in 2012, in 2015, in 2018 en in 2021 wederom toegekend.

NOG-kwaliteitsvisitatie voor oogartsen
Op 24 mei 2008 kregen de toenmalige oogartsen waaronder dr. G.G.C. Groothuizen van IMAGINE tijdens een bijeenkomst van het Nederlands Oogheelkundig Gezelschap (NOG) voor het eerst het certificaat uitgereikt dat hoort bij het NOG-keurmerk. Dit keurmerk wordt verstrekt aan oogartsen die zich toeleggen op het laseren van ogen en het implanteren van kunstlenzen. Het achterliggende visitatiesysteem kijkt nadrukkelijk naar de kwaliteit van de individuele artsen volgens een norm die door de beroepsgroep zelf is vastgesteld. De oogartsen worden sindsdien elke 5 jaar door middel van een visitatie getoetst om het keurmerk te behouden.

Nederlands Gezelschap voor Refractie Chirurgie (NGRC)
IMAGINE houdt zich strikt aan de behandelcriteria en de Consensus Refractiechirurgie van het NGRC. Deze is opgesteld door het Nederlandse Gezelschap voor Refractie Chirurgie, waarbij onze oogartsen zijn aangesloten. Waar nodig heeft IMAGINE de NGRC-consensus zelfs aangevuld met eigen protocollen. Alles is erop gericht om uw ogen de grootst mogelijke veiligheid te bieden!

Optometristen Vereniging Nederland (OVN)
De OVN behartigt de belangen van de optometristen die zijn aangesloten bij de vereniging. De OVN is aangesloten bij de Stichting Kwaliteitsregister Paramedici. Deze stichting houdt een kwaliteitsregister bij van diverse paramedische beroepsgroepen, waaronder optometristen. Om in het Kwaliteitsregister te worden opgenomen, moet de optometrist voldoen aan vastgestelde eisen op het gebied van na- en bijscholing en arbeidsuren. De optometristen van IMAGINE zijn aangesloten bij de OVN en staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Meer informatie?
Heb je vragen over de werkwijze, behandelingen en mogelijkheden van onze kliniek? Onze medewerkers geven je graag meer informatie. Neem contact met ons op door te bellen naar 078-740 00 00 of stel jouw vraag via ons contactformulier en dan nemen we doorgaans binnen 1 werkdag contact.

Neem contact op
Contactgegevens

Veerpromenade 6
3353 HG Papendrecht

IMAGINE is powered by Oogkliniek Drechtsteden

CONTACTGEGEVENS

Veerpromenade 6
3353 HG Papendrecht
078 740 00 00
[email protected]

IMAGINE is powered by Oogkliniek Drechtsteden
bubblecrossmenuchevron-down